Connect with us

Καβάλα

Ένα βήμα προς το μέλλον για την αγορά της Καβάλας

Ένα-βήμα-προς-το-μέλλον-για-την-αγορά-της-Καβάλας

Γιάννης Κελγιώργης: Αποδείξαμε ότι μπορούμε στα δύσκολα / Συλλογικότητα, αλληλεγγύη, ανάπτυξη και αποτέλεσμα, είναι το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η «Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων Καβάλας» / Στο θέμα του παρεμπορίου θα είμαστε αμείλικτοι

Στις κάλπες προσέρχονται την Πέμπτη και την Παρασκευή, 9 και 10 Μαρτίου, οι έμποροι της Καβάλας, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Ε.Σ.Κ. και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων Καβάλας», Γιάννης Κελγιώργης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε την Τρίτη (7/3), αναφέρθηκε εκτενώς στο πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθεί ο συνδυασμός του, καθώς και στους στόχους της «Ενωτικής Συνεργασίας Εμπόρων Καβάλας», ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους εμπόρους της πόλης να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές.

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλα τα νέα παιδιά που με εμπιστεύθηκαν και είναι πλάι μου για αυτήν την προσπάθεια που θα κάνουμε, για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα για την αγορά της Καβάλας…»

«Ο συνδυασμός μας αποτελείται από άξιους συναδέλφους, οι οποίοι έχουν γνώση γι’ αυτά που συμβαίνουν στην αγορά της Καβάλας, ενώ έχουν και όραμα για την επόμενη ημέρα. Το ψηφοδέλτιο μας έχει άτομα που ήταν και στις προηγούμενες διοικήσεις, με εμπειρία, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους, προκειμένου να είμαι αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλα τα νέα παιδιά που με εμπιστεύθηκαν και είναι πλάι μου για αυτήν την προσπάθεια που θα κάνουμε, για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα για την αγορά της Καβάλας», τόνισε αρχικά στα όσα είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο υποψήφιος πρόεδρος του Ε.Σ.Κ.

«Αποδείξαμε σε σχέση με την οικονομική και την ενεργειακή κρίση ότι μπορούμε στα δύσκολα. Αφού αφήσαμε τους υγειονομικούς περιορισμούς στην άκρη είναι η ώρα να κάνουμε το βήμα προς την επόμενη ημέρα, το βήμα προς το μέλλον…»

 «Διαχειριστήκαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Θα σταθώ στο σημαντικότερο που ήταν η υγειονομική κρίση, η οποία δεν είχε προηγούμενο. Κανείς μας δεν γνώριζε τους βηματισμούς της πολιτείας μέρα με τη μέρα. Είδαμε μεθόδους όπως το click away και το click inside, με τις περίφημες Κ.Υ.Α., που τις μαθαίναμε τα βράδια της Παρασκευής κι έπρεπε μέσα σε λίγα λεπτά να τις ερμηνεύσουμε σωστά για να ενημερώσουμε έγκαιρα και έγκυρα τους συναδέλφους μας. Τα πρόστιμα ήταν πάνω από τα κεφάλια μας και ήταν δυσβάσταχτα. Αποδείξαμε σε σχέση με την οικονομική και την ενεργειακή κρίση ότι μπορούμε στα δύσκολα. Αφού αφήσαμε τους υγειονομικούς περιορισμούς στην άκρη είναι η ώρα να κάνουμε αυτό που δεν καταφέραμε ως διοίκηση τα τρία αυτά χρόνια των περιορισμών, δηλαδή το βήμα προς την επόμενη ημέρα, το βήμα προς το μέλλον», σημείωσε ακολούθως ο Γιάννης Κελγιώργης.

 Συλλογικότητα, αλληλεγγύη, ανάπτυξη και αποτέλεσμα, είναι το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθεί η «Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων Καβάλας»

 Όπως υπογράμμισε ακόμη ο επικεφαλής της «Ενωτικής Συνεργασίας Εμπόρων Καβάλας», η παράταξή του θα κινηθεί σε τέσσερις έννοιες, οι οποίες είναι αυτές που χαρακτηρίζουν τον συνδυασμό.

«Μιλάμε για συλλογικότητα, αλληλεγγύη, ανάπτυξη και αποτέλεσμα. Όσον αφορά τη συλλογικότητα, μέσα από συνελεύσεις και ερωτηματολόγια θα συναπαφοσίζουμε τον οδικό χάρτη για την αγορά της Καβάλας με όλους τους συναδέλφους την επόμενη μέρα. Είμαστε τα μάτια και τα αυτιά σας. Τα τηλέφωνα μας είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο, το έχουμε αποδείξει και θα το κάνουμε πράξη. Στόχος μας να επιλύσουμε όλα τα προβλήματα, μικρά ή μεγάλα. Θέλουμε μια αγορά πιο ελκυστική απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις. Όσον αφορά την αλληλεγγύη, δεν θέλουμε κανένας συνάδελφος να μείνει μόνος. Είναι επιβεβλημένη την επόμενη ημέρα η συνεργασία με νομικό, προκειμένου να υπάρχουν χρήσιμες νομικές συμβουλές για όλους τους συναδέλφους. Στο θέμα του παρεμπορίου θα είμαστε αμείλικτοι και απέναντι».

 «Πρέπει να καθιερώσουμε κι άλλες δράσεις όπως η «Λευκή Νύχτα» με δύο και τρεις προσπάθειες…»

 Τέλος, σε σχέση με την ανάπτυξη και το αποτέλεσμα, ο Γιάννης Κελγιώργης δήλωσε: «Πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα μέσα μαζικής δικτύωσης. Χρειάζεται συνεργασία με το ΔΙ.ΠΑ.Ε., που πρέπει να το «εκμεταλλευτούμε» προς όφελος της πόλης και της αγοράς. Πρέπει να καθιερώσουμε κι άλλες δράσεις όπως η «Λευκή Νύχτα» με δύο και τρεις προσπάθειες. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ότι τα τελευταία χρόνια, η πιο πετυχημένη δράση στην πόλη μας είναι η «Λευκή Νύχτα». Θέλουμε συνεργασία με όλους τους φορείς, προκειμένου η πόλη μας να γίνει ένας τουριστικός προορισμός για 12 μήνες, γιατί δεν επαρκεί το 4μηνο».

Στις εκλογές συμμετέχει και η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Εμπορικού Συλλόγου», με επικεφαλής τον Θόδωρο Κοντογεωργίου

 Στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν το «παρών» αρκετοί υποψήφιοι της «Ενωτικής Συνεργασίας Εμπόρων Καβάλας», όπως και ο απερχόμενος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλης Λεμονίδης, ο οποίος έκανε έναν σύντομο απολογισμό της δικής του θητείας.

Να σημειωθεί ακόμη ότι στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, εκτός από την «Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων Καβάλας» με επικεφαλής τον Γιάννη Κελγιώργη, συμμετέχει και η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Εμπορικού Συλλόγου», με επικεφαλής της τον Θόδωρο Κοντογεωργίου.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

890.000 ευρώ για την πυρασφάλεια στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

890.000-ευρώ-για-την-πυρασφάλεια-στους-βρεφονηπιακούς-σταθμούς

Με ποσό της τάξης των 890.000 ευρώ ενισχύεται ακόμη περισσότερο η πυρασφάλεια στους δέκα βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας, μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο Ανέστης Δημητριάδης, πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» του Δήμου Καβάλας, η προσπάθεια που καταβλήθηκε τα τελευταία τρία χρόνια τελικά καρποφόρησε, με ένα έργο τεράστιας σημασίας που ουσιαστικά θα θωρακίσει τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας.

«Συνεχής η προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχουμε στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας…»

«Η προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχουμε μέσα από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας είναι συνεχής. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να υπάρχει ασφάλεια μέσα στους συγκεκριμένους χώρους. Ολοκληρώθηκε η μελέτη βελτίωσης της πυρασφάλειας των κτηρίων των βρεφονηπιακών σταθμών, εστάλη στο υπουργείο Εσωτερικών και μετά από μεγάλες προσπάθειες μάθαμε ότι ο υφυπουργός Εσωτερικών, Σ. Πέτσας, εντάσσει το συγκεκριμένο έργο στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Είναι ύψους 890.000 ευρώ και αφορά και τους δέκα βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητριάδης.

«Είναι ένα έργο που θωρακίζει ακόμη περισσότερο τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας και θα δώσει μια νέα σιγουριά στους γονείς ότι τα παιδιά τους φιλοξενούνται σε χώρους που είναι 100% ασφαλείς…»

«Ουσιαστικά ο Δήμος Καβάλας καλείται να υλοποιήσει τη μελέτη που αφορά την βελτίωση της υπάρχουσας πυρασφάλειας, ώστε να υπάρχει πλήρης εναρμόνιση με τη νομοθεσία, η οποία είναι ιδιαίτερα αυστηρή. Είναι ένα έργο που θωρακίζει ακόμη περισσότερο τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας και θα δώσει μια νέα σιγουριά στους γονείς ότι τα παιδιά τους φιλοξενούνται σε χώρους που είναι 100% ασφαλείς. Θα γίνουν παρεμβάσεις και όσον αφορά σε τεχνικά σημεία των κτηρίων, όπως για παράδειγμα στις πόρτες και γενικότερα ό,τι προβλέπει η αυστηρή νομοθεσία, για να φτάσουμε στο 100% της ασφάλειας των κτηρίων μας. Η προσπάθεια μας κράτησε τρία χρόνια, καθώς υπήρχαν παρατάσεις από την πλευρά του υπουργείου. Ευτυχώς ακούσαμε όλοι ευχάριστα ότι τα χρήματα αυτά υπάρχουν και προχωράμε στην υλοποίηση της συγκεκριμένης μελέτης», υπογράμμισε ακόμη στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» του Δήμου Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

«Πανταχού παρών» το Επιμελητήριο Καβάλας

«Πανταχού-παρών»-το-Επιμελητήριο-Καβάλας

Μάρκος Δέμπας: Κατορθώσαμε να κάνουμε μια έκθεση πρωτοπόρα στην καρδιά της Αθήνας / Ζητάμε ηρεμία και μια σταθερή κυβέρνηση / Βλέπουμε έσοδα, αλλά από τη μια τσέπη μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν

«Το πρώτο τρίμηνο του 2023 είναι ιδιαίτερα πυκνό και πιεστικό με πολλές δράσεις. Από την πλευρά μας, ως Επιμελητήριο Καβάλας, προσπαθούμε να δηλώσουμε «παρών» παντού, βοηθώντας ουσιαστικά τις επιχειρήσεις μας σε όλα τα επίπεδα», τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας.

«Δεν είναι μόνο οι παρεμβάσεις μας σε θέματα ακρίβειας, πληθωρισμού, αύξησης των επιτοκίων, που συνεχώς τα συζητάμε και με κυβερνητικά στελέχη, αλλά είναι και πιο άμεσες και πρακτικές προσπάθειες μας για να βοηθήσουμε στην προβολή των τοπικών επιχειρήσεων», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΕΒΕ Καβάλας.

«Τα μηνύματα γενικότερα για τον Τουρισμό στην περιοχή μας είναι πολύ ενθαρρυντικά. Οι πρώτες ενδείξεις είναι πολύ θετικές…»

 Όσον αφορά τις ενέργειες της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας στον Τουρισμό, ο κ. Δέμπας σημείωσε: «Δηλώσαμε ενεργό «παρών» βοηθώντας τις επιχειρήσεις – μέλη μας να βρίσκονται στις εκθέσεις του Βουκουρεστίου, του Βελιγραδίου, αλλά και στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, προσπαθώντας να ανοίξουμε νέες αγορές. Το επόμενο διάστημα σκεφτόμαστε να πάμε στη Βαρσοβία, σε διεθνή έκθεση, θέλοντας να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τον κλάδο του Τουρισμού. Τα μηνύματα γενικότερα για τον Τουρισμό στην περιοχή μας είναι πολύ ενθαρρυντικά. Οι πρώτες ενδείξεις είναι πολύ θετικές. Εκτιμώ ότι ίσως η φετινή χρονιά, αν δεν έχουμε κάποιο περίεργο γεγονός, θα πάει πολύ καλά».

«Κατορθώσαμε να κάνουμε μια έκθεση πρωτοπόρα στην καρδιά της Αθήνας και δώσαμε βήμα σε πάνω από 40 επιχειρήσεις της Περιφέρειας, 12 από Καβάλα και Θάσο, για να προβληθούν…»

 Για τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καβάλας σε εκθέσεις αγροδιατροφής, ο κ. Δέμπας ανέφερε: «Είχαμε πρόσφατα τη σημαντική και για πρώτη φορά προσπάθεια να μεταφέρουμε πολύ μικρές επιχειρήσεις της Π.Α.Μ.Θ. στο μετρό του Συντάγματος. Κατορθώσαμε να κάνουμε μια έκθεση πρωτοπόρα στην καρδιά της Αθήνας και δώσαμε βήμα σε πάνω από 40 επιχειρήσεις της Περιφέρειας, 12 από Καβάλα και Θάσο, για να προβληθούν, αλλά και να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης πήραμε απόφαση τα έξι Επιμελητήρια της Π.Α.Μ.Θ., να την κάνουμε θεσμό, τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Προωθούμε γενικότερα την εξωστρέφεια και την αναζήτηση νέων πελατών σε μεγαλύτερες αγορές».

«Τα πρώτα μηνύματα για την κρουαζιέρα φέτος είναι πολύ θετικά. Έχει αποδώσει η προσπάθεια συνεργασίας των τριών φορέων στο να προσελκύσουμε περισσότερα κρουαζιερόπλοια. Πάμε για να ξεπεράσουμε τα 40 πλοία φέτος…»

 Όσον αφορά τις κινήσεις για την επιπλέον τόνωση της κρουαζιέρας στην Π.Ε. Καβάλας, ο κ. Δέμπας υπογράμμισε: «Τα πρώτα μηνύματα για την κρουαζιέρα φέτος είναι πολύ θετικά. Έχει αποδώσει η προσπάθεια συνεργασίας των τριών φορέων (ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, ΟΛΚ, Επιμελητήριο) στο να προσελκύσουμε περισσότερα κρουαζιερόπλοια. Πάμε για να ξεπεράσουμε τα 40 πλοία φέτος, με το πρώτο να έρχεται στο λιμάνι μας στις αρχές Απριλίου. Πλέον των συναντήσεων που είχαμε οι τρεις φορείς, είχαμε μια συνάντηση με τον Αλέξη Πολίτη την Τετάρτη (22/3) για να ενημερωθούμε και να εκφράσουμε κι εμείς την πίεση μας για την ολοκλήρωση των έργων που γίνονται στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς η εικόνα του θα πρέπει να είναι ακόμη καλύτερη. Τα έργα κινούνται σε καλό ρυθμό, αλλά με καλή συνεργασία και περισσότερη πίεση, θα τα προλάβουμε όλα, ώστε ο χώρος που δένουν τα πλοία να είναι σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Έγινε καλή συζήτηση, ήταν καλή η ανταπόκριση της Π.Ε. Καβάλας και μας υποσχέθηκαν ότι θα προχωρήσουμε και σε άλλες συνεργασίες για την περαιτέρω ενίσχυση της κρουαζιέρας».

«Ζητάμε ηρεμία και μια σταθερή κυβέρνηση, ώστε από την επόμενη μέρα των εκλογών να ξέρουμε με ποιους μιλάμε…»

 Σε σχέση με το αν οι πολλές εκλογικές διαδικασίες που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του 2023, θα επηρεάσουν γενικότερα το επιχειρείν και τον κλάδο του Τουρισμού, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας επισήμανε: «Είναι βέβαια μια χρονιά με εθνικές εκλογές, περιφερειακές και δημοτικές, θα υπάρχει δηλαδή μια ένταση και ανακατωσούρα, κάτι που εμείς ως Επιμελητήρια δεν θελουμε. Ζητάμε ηρεμία και μια σταθερή κυβέρνηση, ώστε από την επόμενη μέρα των εκλογών να ξέρουμε με ποιους μιλάμε, γιατί τα προβλήματα παραμένουν μεγάλα, δεν έχουν σταματήσει. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα στην αγορά από τις συνεχείς εκλογικές διαδικασίες».

«Υπάρχει μεγάλη ανησυχία με τις εξελίξεις στις Τράπεζες – Όλα αυτά μας προβληματίζουν, όπως και η συνέχιση της ακρίβειας. Γενικότερα βλέπουμε έσοδα, αλλά από τη μια τσέπη μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν…»

 Τέλος, ερωτηθείς για το κατά πόσο ανησυχεί με τις εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο παγκοσμίως, αλλά και τη συνέχιση της ακρίβειας, παρά την υποχώρηση του πληθωρισμού, ο κ. Δέμπας απάντησε: «Υπάρχει μεγάλη ανησυχία με τις εξελίξεις στις Τράπεζες. Τα επιτόκια έχουν διπλασιαστεί με αποτέλεσμα επιχειρήσεις και νοικοκυριά να πλήττονται ιδιαίτερα, με μεγάλη πίεση και τρομακτικές αυξήσεις στις δόσεις τον μήνα. Επειδή έχουμε ξαναζήσει τα ίδια το 2008, που και πάλι από την Αμερική ξεκίνησε μια παρόμοια κατάσταση και είδαμε που φτάσαμε, δεν θέλω να προβλέψω ότι πιθανώς πάλι θα μπούμε σε μια επιτροπεία και μνημόνια. Εκτιμώ ότι έχουμε θωρακιστεί, δεν θα έχουμε σημαντικά προβλήματα, όμως σίγουρα είναι σοβαρό θέμα η αύξηση των δόσεων των δανείων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, πλέον των πληθωριστικών πιέσεων. Όλα αυτά μας προβληματίζουν, όπως και η συνέχιση της ακρίβειας. Γενικότερα βλέπουμε έσοδα, αλλά από τη μια τσέπη μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν. Αυτό πρέπει να προσέξει σε λίγους μήνες η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει. Να δώσουν όλοι βαρύτητα στην επιχειρηματικότητα για να παραμείνει ζωντανή. Το λέω, το πιστεύω και το εννοώ, ότι είμαστε η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης του Γυμνασίου–Λυκείου Κρηνίδων

Ξεκινούν-οι-εργασίες-ανακαίνισης-του-Γυμνασίου–Λυκείου-Κρηνίδων

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες ανακαίνισης του Γυμνασίου – Λυκείου των Κρηνίδων του Δήμου Καβάλας. Ήδη από την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η μετακόμιση των δύο σχολείων σε Αμυγδαλεώνα και Λυδία, όπου και συνεχίζουν οι μαθητές από την περασμένη Δευτέρα.

«Πράγματι η μετακόμιση δυο σχολείων ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε μια ημέρα. Όλο το προσωπικό και τα οχήματα του Δήμου Καβάλας, με τη συνδρομή των καθηγητών έκαναν τη μετακόμιση την περασμένη Παρασκευή και από Δευτέρα λειτουργούν τα σχολεία στα νέα τους κτήρια προσωρινά φυσικά», τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Φιλίππων, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

«Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε μικρό χρονικό διάστημα, μικρότερο του χρονοδιαγράμματος…»

«Από την ερχόμενη εβδομάδα, ο ανάδοχος μας υποσχέθηκε ότι θα ξεκινήσει τις εργασίες. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε μικρό χρονικό διάστημα, μικρότερο του χρονοδιαγράμματος, ώστε το συντομότερο δυνατό οι μαθητές να επιστρέψουν στο ανακαινισμένο Γυμνάσιο και Λύκειο των Κρηνίδων. Πιέζουμε θα παρακολουθούμε από κοντά και βλέπουμε. Οι μαθητές του Γυμνασίου μεταφέρθηκαν στον Αμυγδαλεώνα, στο παλιό λυόμενο που ανακαινίστηκε και στις δυο προσθήκες που έγιναν εκεί και στη Λυδία το Λύκειο, στο παλιό δημοτικό που ανακαινίστηκε και στις τέσσερις αίθουσες που ήρθαν και εκεί», ανέφερε ακόμη στις δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Φιλίππων του Δήμου Καβάλας.

«Ο ανάδοχος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας, όπου κινείται με γρήγορους ρυθμούς. Οι περγαμηνές του είναι καλές…»

Όσον αφορά τον ανάδοχο που έχει αναλάβει την ανακαίνιση της σχολικής μονάδας στις Κρηνίδες, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Ο ανάδοχος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας, όπου κινείται με γρήγορους ρυθμούς. Οι περγαμηνές του είναι καλές και από τα ακούσματα που έχουμε κι από τη δική μας εμπειρία. Πιστεύω ότι είναι οργανωμένος και σύντομα θα ολοκληρώσει το έργο του. Είναι επίσης προσωρινός ανάδοχος του έργου στο Πηλοθεραπευτήριο, 2 εκ. ευρώ, οπότε θα δουλεύει στην περιοχή μας και στα δυο έργα και ελπίζουμε γρήγορα να τελειώσει και το ένα και το άλλο».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα