Connect with us

Νέα Θάσου

Το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας εκσυγχρονίζεται με τις νέες υπηρεσίες

Το-Αστικό-ΚΤΕΛ-Καβάλας-εκσυγχρονίζεται-με-τις-νέες-υπηρεσίες

Το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας εκσυγχρονίζεται με τις νέες υπηρεσίες. Ήδη ξεκίνησαν να λειτουργούν οι «έξυπνες» κάρτες, ενώ τέθηκε σε λειτουργία και το σύστημα τηλεματικής. Τις επόμενες ημέρες θα διατεθεί στους χρήστες των αστικών και εφαρμογή ώστε να γνωρίζουν σε πόση ώρα το όχημα θα είναι στην στάση τους.

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των συστημάτων και πως λειτουργούν στο ρεπορτάζ: youtu.be/EYbC1e_ZTpQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

12 γαλάζιες σημαίες πήρε ο Νομός Καβάλας

Αναλυτικά: Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ (7) Δήμος Νέστου Αμμόγλωσσα Κεραμωτή/Ammos beach Αμμόγλωσσα Κεραμωτή/Paralia Beach Δήμος Καβάλας Μπάτης Περιγιάλι Τόσκα/Tosca Beach Δήμος Παγγαίου ΣαρακήναΟρφάνι Π.Ε. ΘΑΣΟΥ (5) Δήμος Θάσου Θάσος Πόλη/Λιμανάκι Μακρύαμμος Πευκάρι 2/Alexandra Beach Πρίνος Δασύλιο 2/ Ilio Mare Beach Χρυσή Αμμουδιά/Golden Beach…

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading
Advertisement

Νέα Θάσου

Την Τρίτη 26/9 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη

Την-Τρίτη-26/9-τα-εγκαίνια-του-εκλογικού-κέντρου-του-υποψηφίου-Δημάρχου-Θάσου-Λευτέρη-Κυριακίδη

Αρχική ΚΑΒΑΛΑ Την Τρίτη 26/9 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Θάσου…

Σας καλούμε στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της δημοτικής μας παράταξης, “ΣΥΜΠΡΑΞΗ Ευθύνης” για τον Δήμο Θάσου, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:30 μ.μ., στο Λιμένα Θάσου (Π. Μελά & Θεαγένους γωνία – «πρώην κατάστημα Καφές & Καρπός Δ. Μανίτσα»).

Λευτέρης Κυριακίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading

Νέα Θάσου

Ο Χρήστος Μέτιος παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Ο-Χρήστος-Μέτιος-παρουσίασε-το-πρόγραμμα-και-τους-υποψηφίους-της-Νέας-Περιφερειακής-Αναγέννησης-στην-Περιφερειακή-Ενότητα-Καβάλας

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Lucy της Καβάλας η δεύτερη πολιτική εκδήλωση της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης, της παράταξης που ηγείται ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Ο κ. Μέτιος παρουσίασετο έργο και το πρόγραμμά του για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας στους τομείς τηςκοινωνικής πολιτικής, της υγείας, της παιδείας, της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και των υποδομών στις οδικές μεταφορές, στην αντιπλημμυρική προστασία, στη συντήρηση κτιρίων και στα έργα ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα.

Ο κ. Μέτιος τόνισε ότι, κατά τη διάρκεια της διοίκησής του, μόνο στον τομέα των υποδομών,έχουν δρομολογηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και στη Θάσο πάνω από 100 έργα και μελέτες, συνολικού προϋπολογισμού που ξεπερνά τα 106 εκατομμύρια ευρώ.

Επισήμανε ότι η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση είναι η μοναδική περιφερειακή παράταξη που διαθέτει ολοκληρωμένο, κοστολογημένο, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα και ανέφερε ότι τοΣχέδιό του για την ανάπτυξητης Περιφέρειας περιλαμβάνει πάνω από 690 έργα, μελέτες και δράσεις που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε υλοποιούνται, είτε ξεκινούν άμεσα είτε βρίσκονται σε φάση διαγωνισμού.

Υπογράμμισε δε ότι ο σχεδιασμός του για το αμέσως επόμενο διάστημα περιλαμβάνει πάνω από 70 νέα έργα σε όλη την Περιφέρεια, από τα οποία τα 18 είναι για την Καβάλα και τη Θάσο με συνολικό εκτιμώμενο προϋπολογισμό 32 εκατομμύρια ευρώ, και κάλεσε τους πολίτες να συγκρίνουν τα πρόσωπα, τις θέσεις και το πρόγραμμα της κάθε παράταξης.

Στη συνέχεια ο κ. Μέτιος παρουσίασε τους 23 υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησηςστην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Πρόκειται για 10 γυναίκες και 13 άνδρες, για τους οποίους ο κ. Μέτιος τόνισε ότι είναι «ενεργοί πολίτες, γνωστοί από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και την κοινωνική τους παρουσία, μια δυναμική ένωση ανθρώπων με εμπειρία και διαδρομή στην αυτοδιοίκηση αλλά και ανθρώπων που δοκιμάζουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους».

Στην εκδήλωση της Καβάλας παρών ήταν και ο επιχειρηματίας – ξενοδόχος κ. Παναγιώτης Ζαμπέκος, ο οποίος είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης στη Θάσο.

Οι 23 υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΠΕ Καβάλας:

Αντωνιάδης Κώστας (Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας ΑΜΘ – Δικηγόρος)
Γάκης Χρήστος (Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος ΑΜΘ – Δικηγόρος)
Γεωργιτσοπούλου Ροδόπη (Αρχιτέκτων Μηχανικός)
Γραμμένος Γιώργος (Δικηγόρος –Πρόεδρος Δικηγορικού Συμβουλίου Καβάλας – πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας)
Δίγκογλου Παναγιώτα (Ερευνήτρια και projectmanager)
Εμμανουηλίδης Βασίλης (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός)
Ζησίμου Παύλος (Επιχειρηματίας)
Ζιάρου Μαρία (Κτηματομεσίτρια)
Καλαμούκη Βιργινία (Ιδιωτική υπάλληλος)
Καραγιώργης Ανδρέας (Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αλιευτικής Πολιτικής – Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου ξένων γλωσσών – Καθηγητής Ιταλικών – Δημοσιογράφος)
Καραγκιοζίδου Άννα (Χειρίστρια ιατρικών συσκευών στο Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του Γ. Νοσοκομείου Καβάλας)
Καρακότσαλης Γιάννης (Ιδιωτικός Υπάλληλος – προπονητής ποδοσφαίρου)
ΚονδυλίδουΒίλλυ (Βασιλική) (Ιδιοκτήτρια κέντρων ξένων γλωσσών – Μεταφράστρια – Διερμηνέας)
Μερασεδόγλου Αντιγόνη (Λιμενικός)
Μπάης Κυριάκος (Εκπαιδευτικός Δ/ντης Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεώνα)
Μωυσίδου Στέλλα (Νομικός)
Παπαδόπουλος Κίμων (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Καβάλας)
Παπαδόπουλος Σωτήρης (Ιδιοκτήτης επιβατικών δημόσιας χρήσεως αυτοκινήτων)
Παπακοσμάς Κωνσταντίνος (Υπάλληλος – Ερευνητής ιστορίας)
Πολίτης Αλέξης (Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας – Ιατρός)
Χαρίτου Δέσποινα (Μπέττυ) (Τεχνολόγος Γεωπόνος – Νοσηλεύτρια)
Χατζηραφαηλίδου Κυριακή (Δικηγόρος)
Χατζηφωτιάδης Χρήστος (προπτυχιακός φοιτητής Δ.Π.Θ)

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading

Νέα Θάσου

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου- Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Παναγίας Θάσου στον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής

Ευχαριστήριο-του-Συλλόγου-Διδασκόντων-του-Νηπιαγωγείου-Συλλόγου-Γονέων-και-Κηδεμόνων-του-Δημοτικού-Νηπιαγωγείου-Παναγίας-Θάσου-στον-πρόεδρο-της-πρωτοβάθμιας-σχολικής-επιτροπής

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου της Παναγίας ,θέλει να εκφράσει τις εγκάρδιες του Ευχαριστίες στον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κύριο Στηβ Καραβούζη ,για την κάλυψη των αναγκών του νηπιαγωγείου τους.
Η αγορά δυο μοκετών ,δυο καλυμμάτων καναπέδων και αρκετών στρωμάτων ύπνου για το ολοήμερο (επενδυμένα με αδιάβροχο ύφασμα )ανανέωσαν την αίθουσα του νηπιαγωγείου ,κάνοντας την πιο λειτουργική για τους μικρούς μαθητές .
Επίσης θέλει να εκφράσει και τις Ευχαριστίες του στον κύριο Χρήστο Ελευθεριάδη για τον επαγγελματισμό και την άψογη συνεργασία , καθώς επιμελήθηκε όλες τις ανάγκες του χώρου.

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα