Connect with us

Νέα Θάσου

Εκλογές ΤΕΕ ΑΜ: Πρώτη η ΔΚΜ

Εκλογές-ΤΕΕ-ΑΜ:-Πρώτη-η-ΔΚΜ

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) είναι πρώτη δύναμη στους μηχανικούς Καβάλας και Δράμας.

Η παράταξη Όραμα Μηχανικών (ΟΡ.ΜΗ.) πρώτευσε στα δύο τμήματα στην πόλη της Καβάλας ενώ η ΔΚΜ νίκησε στην κάλπη της Θάσου.

Καθοριστικό το αποτέλεσμα της Δράμας με πρώτη την παράταξη Μηχανικοί της Δράμας, δεύτερη την ΔΚΜ και τρίτη την ΟΡ.ΜΗ.

Ο κ.Απόστολος Παυλίδης με ανάρτηση του στο Facebook ανέφερε:

Οι Μηχανικοί απόφασισαν για ένα ΤΕΕ στην Πρώτη Γραμμή!
Η στήριξη και η εμπιστοσύνη σας στην ΔΚΜ – Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών, μας δίνει τη δύναμη για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για το μέλλον του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ και επικεφαλής της ΔΚΜ Γιώργος Ν. Στασινός Στασινός, δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μηχανικούς για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία. Όταν παράγεις αποτελέσματα, με σχέδιο και αποφασιστικότητα, αναγνωρίζεται.
Παράλληλα, η ιστορική πρωτιά της ΔΚΜ, κόντρα σε όσους αντιδρούσαν και ήθελαν «μία από τα ίδια», αποτελεί δικαίωση για την προσπάθεια που κάναμε για περισσότερες και καλύτερες δουλειές για τους μηχανικούς, για αναβαθμισμένο ρόλο του ΤΕΕ, για μια πιο σύγχρονη, πράσινη, ψηφιακή Ελλάδα με κινητήρια δύναμη τους Έλληνες Μηχανικούς. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.»

Ενώ ο κ. Σωτήρης Λαζαρίδης ανέφερε:

Οι μεγάλοι κερδισμένοι! Ευχαριστούμε Συνάδελφοι του νομού Καβάλας που μας αναδείξατε 1η δύναμη στο νομό. Ευχαριστούμε συνάδελφοι του νομού Δράμας για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ παιδιά της ΟΡΜΗς για όλη αυτή την παρέα ΟΡ.ΜΗ Όραμα Μηχανικών που κρατάει τόσα χρόνια. Που αντιστέκεται, που προχωράει ανεξάρτητη, υπερήφανη βασιζόμενη μόνο στην αγάπη και εκτίμηση των Συναδέλφων Μηχανικών.

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading
Advertisement

Νέα Θάσου

Δήμος Θάσου: Για μία ακόμη χρονιά πολίτες προβαίνουν σε αυθαίρετη τοποθέτηση, ομπρελών, κιοσκιών, ξαπλωστρών και καθισμάτων ασφαλισμένων με αλυσίδες

Δήμος-Θάσου:-Για-μία-ακόμη-χρονιά-πολίτες-προβαίνουν-σε-αυθαίρετη-τοποθέτηση,-ομπρελών,-κιοσκιών,-ξαπλωστρών-και-καθισμάτων-ασφαλισμένων-με-αλυσίδες

Παρατηρείται για μία ακόμη χρονιά το φαινόμενο της αυθαίρετης και παράνομης τοποθέτησης, ομπρελών, κιοσκιών, ξαπλωστρών και καθισμάτων ασφαλισμένων με αλυσίδες και διαφόρων άλλων πρόχειρων κατασκευών στους κοινόχρηστους χώρους του αιγιαλού και της παραλίας. Στο πλαίσιο των υποχρεώσεων του αρθρ.14Ν.5092/2024 (ΦΕΚ 33/4-3-2024) και του αριθ. πρωτ.:18870/04-07-2024 εγγράφου της Κτηματικής Υπηρεσίας Καβάλας για Απομάκρυνση αντικειμένων(ομπρέλες, ξαπλώστρες κλπ) κατά μήκος της ακτογραμμής των παραλιών των Δήμων.
Ο Δήμος Θάσου καλεί όλους τους ιδιώτες, οι οποίοι έχουν προβεί σε τέτοιου είδους ενέργειες να απομακρύνουν άμεσα όλα τα αντικείμενα που έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα στους κοινόχρηστους χώρους του αιγιαλού και της παραλίας. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, ο Δήμος Θάσου θα ξεκινήσει την απομάκρυνση όλων των αυθαιρέτως τοποθετημένων αντικειμένων.
Παρακαλούμε για την ανταπόκρισή σας, έτσι ώστε να μη βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να τα απομακρύνουμε, χρησιμοποιώντας προσωπικό και μηχανήματα, που τόσο αναγκαία είναι, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, για τον ευπρεπισμό και την καθαριότητα του Δήμου μας.

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading

Νέα Θάσου

Νέο περιστατικό πυρκαγιάς στην περιοχή Κόκκαλα προς Κορυφές

Νέο-περιστατικό-πυρκαγιάς-στην-περιοχή-Κόκκαλα-προς-Κορυφές

Νέο περιστατικό πυρκαγιάς στην περιοχή Κόκκαλα πρός Κορυφές σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 23 Ιουλίου.

Ζητήθηκε η συνδρομή εναέριων μέσων ενώ ο καπνός είναι ορατός και από την περιοχή του Αμυγδαλεώνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στη Θάσο

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στις Αλυκές Θάσου, που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Ιουλίου σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία!

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading

Νέα Θάσου

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στη Θάσο

Υπό-πλήρη-έλεγχο-η-φωτιά-στη-Θάσο

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στη Θάσο

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στις Αλυκές Θάσου, που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Ιουλίου σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία!

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα