Connect with us

Καβάλα

Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παγγαίου: Διαρκής ενημέρωση των πολιτών για τον καιρό

Αυτοτελές-Γραφείο-Πολιτικής-Προστασίας-Δήμου-Παγγαίου:-Διαρκής-ενημέρωση-των-πολιτών-για-τον-καιρό

Στέργιος Κεχαγιάς: Στην Πολιτική Προστασία, άλλοτε αποδίδονται μυθικές διαστάσεις κι άλλοτε αποτελεί το εξιλαστήριο θύμα / Οφείλουμε να κερδίσουμε το στοίχημα της οργάνωσης και της ανάπτυξης ενός συστήματος υπηρεσιών / Πρόσκληση στην εκδήλωση της Τετάρτης

 Μια ιδιαίτερα σημαντική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόγνωση Καιρού και Πολιτική Προστασία», πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (8/3) στις 7 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη, με διοργανωτές τον Δήμο Παγγαίου και το Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας.

Η εκδήλωση, για τη σημασία της οποίας μίλησε στον «Ενήμερο» ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Παγγαίου και αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Στέργιος Κεχαγιάς, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (3/3), όμως αποφασίστηκε να μεταφερθεί για την Τετάρτη (8/3), μετά την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

«Το Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παγγαίου, εστιάζει στη διαρκή ενημέρωση των πολιτών…»

 Ο κ. Κεχαγιάς στις δηλώσεις του, εξέφρασε αρχικά την βαθιά λύπη και την οδύνη του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που έγινε στα Τέμπη.

Μιλώντας στη συνέχεια για την ενημερωτική εκδήλωση, υπογράμμισε ότι αυτή έχει σαν στόχο να ενημερωθούν οι πολίτες του Δήμου Παγγαίου και να τους δοθούν χρήσιμες οδηγίες, όσον αφορά την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων, τα οποία οφείλονται στην αλλαγή του κλίματος.

«Σε αυτή τη λογική, το Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παγγαίου, εστιάζει στη διαρκή ενημέρωση των πολιτών. Σχεδιάσαμε τη συγκεκριμένη εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον συντοπίτη μας υποπτέραρχο – μετεωρολόγο ε.α., Πασχάλη Κατσάρα, με καταγωγή από το Παλαιοχώρι. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για τους συμπολίτες μας, τους οποίους και προσκαλώ, γιατί ο καιρός και το κλίμα είναι κάτι που μας ενδιαφέρει όλους», ανέφερε σχετικά ο κ. Κεχαγιάς.

«Ως τοπική αυτοδιοίκηση οφείλουμε να κερδίσουμε το στοίχημα της οργάνωσης και της ανάπτυξης ενός συστήματος υπηρεσιών…»

«Στην Πολιτική Προστασία, άλλοτε αποδίδονται διαστάσεις μυθικές, ότι μπορεί να κάνει τα πάντα κι άλλοτε αποτελεί το εξιλαστήριο θύμα. Το θέμα είναι ότι εμείς ως τοπική αυτοδιοίκηση οφείλουμε να κερδίσουμε το στοίχημα της οργάνωσης και της ανάπτυξης ενός συστήματος υπηρεσιών. Ο στόχος είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατό πιο συστηματική προετοιμασία και πιο αποτελεσματική αντίδραση, όσον αφορά την ομαλή και πλήρη αποκατάσταση, τόσο των συνεπειών των καταστροφών και κυρίως την εκπαίδευση του πληθυσμού. Φυσικά σε αυτό δεν είναι αμέτοχος ο πολίτης, ο οποίος καλείται να αποδεχτεί τις ευθύνες του. Θα πρέπει να εφαρμόσει καθημερινές πρακτικές, ώστε να μπορέσει να μειώσει την ευπάθεια που έχει απέναντι στις φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές. Μεταξύ αυτών θα πρέπει να συμμορφώνεται πλήρως στους χωροταξικούς και πολεοδομικούς κανόνες, αλλά και ο ίδιος να φροντίζει να εκπονεί ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για να συγκεντρώσει και να προστατέψει τα αγαπημένα του πρόσωπα σε ασφαλή και προσυμφωνημένο χώρο», σημείωσε στη συνέχεια ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Παγγαίου.

«Η Πολιτική Προστασία είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα και του δημάρχου και των ανθρώπων που συμμετέχουν στα όργανα και κυρίως στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παγγαίου…»

 Ερωτηθείς για το πόσο σημαντική είναι για τον Δήμο Παγγαίου η Πολιτική Προστασία, ο κ. Κεχαγιάς απάντησε: «Όντως η Πολιτική Προστασία είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα και του δημάρχου και των ανθρώπων που συμμετέχουν στα όργανα και κυρίως στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παγγαίου κι αυτό θα έλεγα φάνηκε στη διαχείριση της μεγάλης κρίσης του Antonov και φυσικά σε οποιαδήποτε καθημερινή ανάγκη, καθώς υπάρχει μια καλή προετοιμασία, αν και ποτέ δεν είσαι σίγουρος με τη δύναμη της φύσης. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκπαιδευόμαστε, να ενημερωνόμαστε συνεχώς και να ενισχύουμε τη γνώση μας, ώστε να μπορέσουμε να αντισταθούμε πολλές φορές και στις σειρήνες της τρομολαγνείας. Η γνώση και η εμπειρία μπορούν να μας βοηθήσουν, ώστε όταν συμβεί το όποιο περιστατικό να το αντιμετωπίσουμε όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά γίνεται».

«Στο επίπεδο που είμαστε αυτή τη στιγμή με τη συμμετοχή των πολιτών μας θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη…»

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με το αν διαπιστώνει συμμετοχή των πολιτών στις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας, ο κ. Κεχαγιάς απάντησε: «Οφείλω να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η ευαισθητοποίηση έχει περάσει στους πολίτες. Ο εθελοντισμός πάντα υπήρχε στους Έλληνες, όπως και η ανάγκη να βοηθήσουν τον διπλανό τους. Κατά συνέπεια όσον αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην Πολιτική Προστασία, ακόμη ακόμη και στο δίκτυο των απινιδωτών, υπάρχει μια μεγάλη συμμετοχή που πολλές φορές κι εμείς δυσκολευόμαστε να τη διαχειριστούμε, λόγω έλλειψης χώρου και χρόνου. Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, όμως στο επίπεδο που είμαστε αυτή τη στιγμή με τη συμμετοχή των πολιτών μας θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη για να έχουμε τους συμπολίτες μας πιο έγκαιρα ενημερωμένους και στο μέτρο του δυνατού εκπαιδευμένους».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

890.000 ευρώ για την πυρασφάλεια στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

890.000-ευρώ-για-την-πυρασφάλεια-στους-βρεφονηπιακούς-σταθμούς

Με ποσό της τάξης των 890.000 ευρώ ενισχύεται ακόμη περισσότερο η πυρασφάλεια στους δέκα βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας, μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο Ανέστης Δημητριάδης, πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» του Δήμου Καβάλας, η προσπάθεια που καταβλήθηκε τα τελευταία τρία χρόνια τελικά καρποφόρησε, με ένα έργο τεράστιας σημασίας που ουσιαστικά θα θωρακίσει τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας.

«Συνεχής η προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχουμε στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας…»

«Η προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχουμε μέσα από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας είναι συνεχής. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να υπάρχει ασφάλεια μέσα στους συγκεκριμένους χώρους. Ολοκληρώθηκε η μελέτη βελτίωσης της πυρασφάλειας των κτηρίων των βρεφονηπιακών σταθμών, εστάλη στο υπουργείο Εσωτερικών και μετά από μεγάλες προσπάθειες μάθαμε ότι ο υφυπουργός Εσωτερικών, Σ. Πέτσας, εντάσσει το συγκεκριμένο έργο στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Είναι ύψους 890.000 ευρώ και αφορά και τους δέκα βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητριάδης.

«Είναι ένα έργο που θωρακίζει ακόμη περισσότερο τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας και θα δώσει μια νέα σιγουριά στους γονείς ότι τα παιδιά τους φιλοξενούνται σε χώρους που είναι 100% ασφαλείς…»

«Ουσιαστικά ο Δήμος Καβάλας καλείται να υλοποιήσει τη μελέτη που αφορά την βελτίωση της υπάρχουσας πυρασφάλειας, ώστε να υπάρχει πλήρης εναρμόνιση με τη νομοθεσία, η οποία είναι ιδιαίτερα αυστηρή. Είναι ένα έργο που θωρακίζει ακόμη περισσότερο τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας και θα δώσει μια νέα σιγουριά στους γονείς ότι τα παιδιά τους φιλοξενούνται σε χώρους που είναι 100% ασφαλείς. Θα γίνουν παρεμβάσεις και όσον αφορά σε τεχνικά σημεία των κτηρίων, όπως για παράδειγμα στις πόρτες και γενικότερα ό,τι προβλέπει η αυστηρή νομοθεσία, για να φτάσουμε στο 100% της ασφάλειας των κτηρίων μας. Η προσπάθεια μας κράτησε τρία χρόνια, καθώς υπήρχαν παρατάσεις από την πλευρά του υπουργείου. Ευτυχώς ακούσαμε όλοι ευχάριστα ότι τα χρήματα αυτά υπάρχουν και προχωράμε στην υλοποίηση της συγκεκριμένης μελέτης», υπογράμμισε ακόμη στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» του Δήμου Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

«Πανταχού παρών» το Επιμελητήριο Καβάλας

«Πανταχού-παρών»-το-Επιμελητήριο-Καβάλας

Μάρκος Δέμπας: Κατορθώσαμε να κάνουμε μια έκθεση πρωτοπόρα στην καρδιά της Αθήνας / Ζητάμε ηρεμία και μια σταθερή κυβέρνηση / Βλέπουμε έσοδα, αλλά από τη μια τσέπη μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν

«Το πρώτο τρίμηνο του 2023 είναι ιδιαίτερα πυκνό και πιεστικό με πολλές δράσεις. Από την πλευρά μας, ως Επιμελητήριο Καβάλας, προσπαθούμε να δηλώσουμε «παρών» παντού, βοηθώντας ουσιαστικά τις επιχειρήσεις μας σε όλα τα επίπεδα», τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας.

«Δεν είναι μόνο οι παρεμβάσεις μας σε θέματα ακρίβειας, πληθωρισμού, αύξησης των επιτοκίων, που συνεχώς τα συζητάμε και με κυβερνητικά στελέχη, αλλά είναι και πιο άμεσες και πρακτικές προσπάθειες μας για να βοηθήσουμε στην προβολή των τοπικών επιχειρήσεων», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΕΒΕ Καβάλας.

«Τα μηνύματα γενικότερα για τον Τουρισμό στην περιοχή μας είναι πολύ ενθαρρυντικά. Οι πρώτες ενδείξεις είναι πολύ θετικές…»

 Όσον αφορά τις ενέργειες της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας στον Τουρισμό, ο κ. Δέμπας σημείωσε: «Δηλώσαμε ενεργό «παρών» βοηθώντας τις επιχειρήσεις – μέλη μας να βρίσκονται στις εκθέσεις του Βουκουρεστίου, του Βελιγραδίου, αλλά και στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, προσπαθώντας να ανοίξουμε νέες αγορές. Το επόμενο διάστημα σκεφτόμαστε να πάμε στη Βαρσοβία, σε διεθνή έκθεση, θέλοντας να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τον κλάδο του Τουρισμού. Τα μηνύματα γενικότερα για τον Τουρισμό στην περιοχή μας είναι πολύ ενθαρρυντικά. Οι πρώτες ενδείξεις είναι πολύ θετικές. Εκτιμώ ότι ίσως η φετινή χρονιά, αν δεν έχουμε κάποιο περίεργο γεγονός, θα πάει πολύ καλά».

«Κατορθώσαμε να κάνουμε μια έκθεση πρωτοπόρα στην καρδιά της Αθήνας και δώσαμε βήμα σε πάνω από 40 επιχειρήσεις της Περιφέρειας, 12 από Καβάλα και Θάσο, για να προβληθούν…»

 Για τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καβάλας σε εκθέσεις αγροδιατροφής, ο κ. Δέμπας ανέφερε: «Είχαμε πρόσφατα τη σημαντική και για πρώτη φορά προσπάθεια να μεταφέρουμε πολύ μικρές επιχειρήσεις της Π.Α.Μ.Θ. στο μετρό του Συντάγματος. Κατορθώσαμε να κάνουμε μια έκθεση πρωτοπόρα στην καρδιά της Αθήνας και δώσαμε βήμα σε πάνω από 40 επιχειρήσεις της Περιφέρειας, 12 από Καβάλα και Θάσο, για να προβληθούν, αλλά και να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης πήραμε απόφαση τα έξι Επιμελητήρια της Π.Α.Μ.Θ., να την κάνουμε θεσμό, τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Προωθούμε γενικότερα την εξωστρέφεια και την αναζήτηση νέων πελατών σε μεγαλύτερες αγορές».

«Τα πρώτα μηνύματα για την κρουαζιέρα φέτος είναι πολύ θετικά. Έχει αποδώσει η προσπάθεια συνεργασίας των τριών φορέων στο να προσελκύσουμε περισσότερα κρουαζιερόπλοια. Πάμε για να ξεπεράσουμε τα 40 πλοία φέτος…»

 Όσον αφορά τις κινήσεις για την επιπλέον τόνωση της κρουαζιέρας στην Π.Ε. Καβάλας, ο κ. Δέμπας υπογράμμισε: «Τα πρώτα μηνύματα για την κρουαζιέρα φέτος είναι πολύ θετικά. Έχει αποδώσει η προσπάθεια συνεργασίας των τριών φορέων (ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, ΟΛΚ, Επιμελητήριο) στο να προσελκύσουμε περισσότερα κρουαζιερόπλοια. Πάμε για να ξεπεράσουμε τα 40 πλοία φέτος, με το πρώτο να έρχεται στο λιμάνι μας στις αρχές Απριλίου. Πλέον των συναντήσεων που είχαμε οι τρεις φορείς, είχαμε μια συνάντηση με τον Αλέξη Πολίτη την Τετάρτη (22/3) για να ενημερωθούμε και να εκφράσουμε κι εμείς την πίεση μας για την ολοκλήρωση των έργων που γίνονται στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς η εικόνα του θα πρέπει να είναι ακόμη καλύτερη. Τα έργα κινούνται σε καλό ρυθμό, αλλά με καλή συνεργασία και περισσότερη πίεση, θα τα προλάβουμε όλα, ώστε ο χώρος που δένουν τα πλοία να είναι σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Έγινε καλή συζήτηση, ήταν καλή η ανταπόκριση της Π.Ε. Καβάλας και μας υποσχέθηκαν ότι θα προχωρήσουμε και σε άλλες συνεργασίες για την περαιτέρω ενίσχυση της κρουαζιέρας».

«Ζητάμε ηρεμία και μια σταθερή κυβέρνηση, ώστε από την επόμενη μέρα των εκλογών να ξέρουμε με ποιους μιλάμε…»

 Σε σχέση με το αν οι πολλές εκλογικές διαδικασίες που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του 2023, θα επηρεάσουν γενικότερα το επιχειρείν και τον κλάδο του Τουρισμού, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας επισήμανε: «Είναι βέβαια μια χρονιά με εθνικές εκλογές, περιφερειακές και δημοτικές, θα υπάρχει δηλαδή μια ένταση και ανακατωσούρα, κάτι που εμείς ως Επιμελητήρια δεν θελουμε. Ζητάμε ηρεμία και μια σταθερή κυβέρνηση, ώστε από την επόμενη μέρα των εκλογών να ξέρουμε με ποιους μιλάμε, γιατί τα προβλήματα παραμένουν μεγάλα, δεν έχουν σταματήσει. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα στην αγορά από τις συνεχείς εκλογικές διαδικασίες».

«Υπάρχει μεγάλη ανησυχία με τις εξελίξεις στις Τράπεζες – Όλα αυτά μας προβληματίζουν, όπως και η συνέχιση της ακρίβειας. Γενικότερα βλέπουμε έσοδα, αλλά από τη μια τσέπη μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν…»

 Τέλος, ερωτηθείς για το κατά πόσο ανησυχεί με τις εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο παγκοσμίως, αλλά και τη συνέχιση της ακρίβειας, παρά την υποχώρηση του πληθωρισμού, ο κ. Δέμπας απάντησε: «Υπάρχει μεγάλη ανησυχία με τις εξελίξεις στις Τράπεζες. Τα επιτόκια έχουν διπλασιαστεί με αποτέλεσμα επιχειρήσεις και νοικοκυριά να πλήττονται ιδιαίτερα, με μεγάλη πίεση και τρομακτικές αυξήσεις στις δόσεις τον μήνα. Επειδή έχουμε ξαναζήσει τα ίδια το 2008, που και πάλι από την Αμερική ξεκίνησε μια παρόμοια κατάσταση και είδαμε που φτάσαμε, δεν θέλω να προβλέψω ότι πιθανώς πάλι θα μπούμε σε μια επιτροπεία και μνημόνια. Εκτιμώ ότι έχουμε θωρακιστεί, δεν θα έχουμε σημαντικά προβλήματα, όμως σίγουρα είναι σοβαρό θέμα η αύξηση των δόσεων των δανείων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, πλέον των πληθωριστικών πιέσεων. Όλα αυτά μας προβληματίζουν, όπως και η συνέχιση της ακρίβειας. Γενικότερα βλέπουμε έσοδα, αλλά από τη μια τσέπη μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν. Αυτό πρέπει να προσέξει σε λίγους μήνες η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει. Να δώσουν όλοι βαρύτητα στην επιχειρηματικότητα για να παραμείνει ζωντανή. Το λέω, το πιστεύω και το εννοώ, ότι είμαστε η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης του Γυμνασίου–Λυκείου Κρηνίδων

Ξεκινούν-οι-εργασίες-ανακαίνισης-του-Γυμνασίου–Λυκείου-Κρηνίδων

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες ανακαίνισης του Γυμνασίου – Λυκείου των Κρηνίδων του Δήμου Καβάλας. Ήδη από την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η μετακόμιση των δύο σχολείων σε Αμυγδαλεώνα και Λυδία, όπου και συνεχίζουν οι μαθητές από την περασμένη Δευτέρα.

«Πράγματι η μετακόμιση δυο σχολείων ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε μια ημέρα. Όλο το προσωπικό και τα οχήματα του Δήμου Καβάλας, με τη συνδρομή των καθηγητών έκαναν τη μετακόμιση την περασμένη Παρασκευή και από Δευτέρα λειτουργούν τα σχολεία στα νέα τους κτήρια προσωρινά φυσικά», τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Φιλίππων, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

«Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε μικρό χρονικό διάστημα, μικρότερο του χρονοδιαγράμματος…»

«Από την ερχόμενη εβδομάδα, ο ανάδοχος μας υποσχέθηκε ότι θα ξεκινήσει τις εργασίες. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε μικρό χρονικό διάστημα, μικρότερο του χρονοδιαγράμματος, ώστε το συντομότερο δυνατό οι μαθητές να επιστρέψουν στο ανακαινισμένο Γυμνάσιο και Λύκειο των Κρηνίδων. Πιέζουμε θα παρακολουθούμε από κοντά και βλέπουμε. Οι μαθητές του Γυμνασίου μεταφέρθηκαν στον Αμυγδαλεώνα, στο παλιό λυόμενο που ανακαινίστηκε και στις δυο προσθήκες που έγιναν εκεί και στη Λυδία το Λύκειο, στο παλιό δημοτικό που ανακαινίστηκε και στις τέσσερις αίθουσες που ήρθαν και εκεί», ανέφερε ακόμη στις δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Φιλίππων του Δήμου Καβάλας.

«Ο ανάδοχος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας, όπου κινείται με γρήγορους ρυθμούς. Οι περγαμηνές του είναι καλές…»

Όσον αφορά τον ανάδοχο που έχει αναλάβει την ανακαίνιση της σχολικής μονάδας στις Κρηνίδες, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Ο ανάδοχος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας, όπου κινείται με γρήγορους ρυθμούς. Οι περγαμηνές του είναι καλές και από τα ακούσματα που έχουμε κι από τη δική μας εμπειρία. Πιστεύω ότι είναι οργανωμένος και σύντομα θα ολοκληρώσει το έργο του. Είναι επίσης προσωρινός ανάδοχος του έργου στο Πηλοθεραπευτήριο, 2 εκ. ευρώ, οπότε θα δουλεύει στην περιοχή μας και στα δυο έργα και ελπίζουμε γρήγορα να τελειώσει και το ένα και το άλλο».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα